Chef Dominique Tondeurs wil in zijn Libertine koken, en dan liefst aan de kaart.
Hierin kan hij zijn ongebreidelde creativiteit en energie kwijt en brengt hij
hedendaagse gastronomie met wereldse en klassieke invloeden naar een ander niveau.
Compromissen zijn ver te zoeken en hij kiest dan ook resoluut
voor producten van hoge kwaliteit.
À la carte koken betekent ook een keuze hebben en daarvoor staat Libertine.
Zo biedt Dominique bij het menu de unieke mogelijkheid om zelf
het tussengerecht en het hoofdgerecht te kiezen uit de kaart (weliswaar per gezelschap),
op deze manier blijft hij een spannende keuken brengen.
In het glas brengt Sabine Holvoet, gastvrouw en sommelier,
even boeiende, niet-alledaagse smaken.
Ook hierbij staat de vrije keuze centraal met verschillende wijnarrangementen,
wijnen per glas of à la carte, waarbij zij u graag adviseert.
Onze à la carte gerechten zijn zowel
op de middag als 's avonds te verkrijgen.
VOORGERECHTEN
RUND HOLSTEIN & NOORDZEEKRAB
tartaar / dragon / myoga / knolcapucien
◆
GANZENLEVER TERRINE
vijg / rode biet / fleur de geisha / brioche feuilletée
◆
4 x SINT-JAKOBSVRUCHT DIEPPE
consomé / boschampignon / miso / schorseneer
tartaar / scheermes / schorseneer / codium
gegrild / gerookt merg / schorseneer bbq / nori
gebakken / flan schorseneer / spicy puntarella / dashi
◆
LANGOUSTINE MIDDEN-OOSTERS
butternut / kumquat / shiitake / za'atar
◆
POMME MOSCOVITE CLASSIC & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR OSCIETRA ROYAL 30g
Belle de Fontenay / zure room
◆
KIKKERBIL DOMBES
girolle / snijbiet / waterkers
HOOFDGERECHTEN
TARBOT 'CLASSIC' NOORDZEE & KREEFT
gegrild op de graat / zilte groenten / kreeftenbéarnaise
◆
GRIET 'BOUILLABAISSE'
venkel / smeuïge rouille / Zuiderse groenten
◆
HOLSTEIN ENTRECÔTE
aardpeer / raap / zilverui / bordelaise / pomme pont-neuf
◆
2x PARELHOEN ANJOU CUISSON CARCASSE
peterseliewortel / boschampignons / walnoot / groene kool
ragoût 'Albufeira' / beurre noisette
DESSERTS
'CLASSIC' DAME BLANCHE
◆
SELECTIE KAZEN VAN TRICHT MET NOTENBROOD
◆
CRÊPE NORMANDE
◆
BLOEDSINAAS
kwark / venkel / oranjebloesem