Onze à la carte gerechten zijn tijdens de week zowel
op de middag als 's avonds te verkrijgen.



VOORGERECHTEN


SINT-JACOBSVRUCHT Dieppe
carpaccio / varkenspoot / bloemkool / Japanse andoorn



ZEETONG Noordzee & IMPRIAL HERITAGE CAVIAR
gepocheerd / venusschelp / venkel / codium



LENG Noordzee
schorseneer / ratteaardappel / wei / lardo


SUPPLEMENT WINTERTRUFFEL melanosporum 5g



KIKKERBIL Dombes & ZWEZERIK
girolles / Roscoff ui / groene kruiden



GANZENLEVER terrine
kweepeer / verse vijg / hazelnoot



HOOFDGERECHTEN


EEND Challans - Maison Burgaud
rode biet / vijg / sjalot



WAGYU A5+ Japan
aubergine / ecabèche shii-take / zilverui / gerookt merg



TARBOT 'CLASSIC' Noordzee
gegrild op de graat / zilte groenten / kreeftenbéarnaise



WILDE ZEEBAARS Noordzee
gambero rosso / spitskool / cime di rapa / pasta bottarga



DESSERTS


'CLASSIC' DAME BLANCHE



CRÊPE NORMANDE


SELECTIE KAZEN Van Tricht met notenbrood


CHOCOLADE fleur de cao
pecannoot / tonka / dulce de leche