Chef Dominique Tondeurs wil in zijn Libertine koken, en dan liefst aan de kaart
Hierin kan hij zijn ongebreidelde creativiteit en energie kwijt en brengt hij hedendaagse gastronomie
met wereldse en klassieke invloeden naar een ander niveau
Compromissen zijn ver te zoeken en hij kiest dan ook resoluut voor producten van hoge kwaliteit

À la carte koken betekent ook een keuze hebben en daarvoor staat Libertine

In het glas brengt Sabine Holvoet, gastvrouw en sommelier, even boeiende, niet-alledaagse smaken
Ook hierbij staat de vrije keuze centraal met wijnen per glas of à la carte, waarbij zij u graag adviseert





BITES TO SHARE



GOUJONETTE PLADIJS
tartaar
14


OESTER IRISH MÓR
natuur / vinaigrette sjalot
4,5 / stuk



DIM SUM 4 stuks
wilde gamba / snowkrab
14


BOUCHOT MOSSEL
Thai style
14



MAKREEL
algen / sambai / bonito furikake
14




VOORGERECHTEN



GANZENLEVER TERRINE
spiced peperkoek / chutney rabarber & granaatappel
thé du hamam / briochetoast
36


LANGOUSTINE XL DENEMARKEN
korenaar / erwt / lavas / bisque
39


BABYKREEFT salade
tomatenvariëteiten / smokey flavours / quinoa
35


KIKKERBIL DOMBES
Mechelse asperges / bellota
groene kruiden / Amontillado
36


POMME MOSCOVITE CLASSIC
IMPERIAL HERITAGE CAVIAR OSCIETRA ROYAL 30g
Charlotte-aardappel / zure room
88


RIVIERPALING & GEROOKTE PALING IN'T GROEN
karnemelk mierikswortel / green meat radish
kruidensla / radijs
(koude bereiding)
28




HOOFDGERECHTEN



ZEETONG MEUNIÈRE
sucrine vinaigrette salée / citroen / friet 'Bintje'
dagprijs


ENTRECÔTE TXOGITXU 'PREMIUM SELECTION' 350g
8 weken gerijpt / sucrine vinaigrette salée / friet 'Bintje'
48


KIP LAMBERT FERMIER NOIR 'LABEL ROUGE'
morilles à la crème au vin jaune
homemade verse aardappelkroket / salade verte
per 2 pers. 78


TARBOT OP DE GRAAT
pomme pont-neuf / zilte groenten / kreeftenbéarnaise
52
Supplement Oosterschelde kreeft
48



KALFSLENDE LIMOUSIN
groene asperges / pommes Anna
auberginekaviaar / tuinboon / daslook
42


WILDE ZEEBAARS IN ZOUTKORST
poivrade artisjok barigoule / pasta alla bottarga
salsa verde e rosso
per 2 pers. 84




DESSERT



CRÈME BRÛLÉE
10


DAME BLANCHE
12


SELECTIE KAZEN VAN TRICHT
16


MAC'ARON FRAISE
12


CAFÉ GLACÉ
10