CHEF DE PARTIE / GARDE-MANGER
Profiel
- Je hebt de nodige ervaring met vakkennis op gastronomisch niveau
- Je bent stressbestendig en kan zelfstandig werken
- Je bent gepassioneerd, leergierig en hebt zin voor verantwoordelijkheid
Taken
- Je staat in voor bereidingen in de keuken en voor de planning en organisatie van keukenwerkzaamheden: mise-en-place, bereidingen, enz.
- Samen met het team werk je mee om de perfecte service en kwaliteit af te leveren
Aanbod
- Een uitdagende en gevarieerde job in een leerrijke omgeving
- Een deeltijds- of voltijds contract, onbepaalde duur in een 5-dagen werkweek (uurrooster bespreekbaar)
- Je komt terecht in een zaak met uitstraling, waar een aangename maar toch professionele werksfeer primeert
- Verloning naargelang ervaring en prestaties
Uurrooster
- Part time of full time, van dinsdag t.e.m. zaterdag
- Vrij op zondag en maandag
- Vrij tijdens schoolvakanties
FRONT OF HOUSE / ASSISTENT SOMMELIER
Profiel
- Fris en verzorgd voorkome- Klantvriendelijk, gastvrijheid hoog in het vaandel dragen
- Sterke communicatieve en mensgerichte vaardigheden
- Ervaring in een soortgelijke functie op gastronomisch niveau
- Hotelschoolopleiding of gelijkaardig is een plus
- Voelt zich zowel thuis in de zaal als achter de bar
- Vloeiend in Nederlands, goede kennis van Engels en Frans
- Teamplayer
- Flexibele ingesteldheid
- Leergierig
Taken
- Zorgen voor mise-en-place van de zaal & de bar
- Het aangenaam maken van de restaurantbeleving
- Bestellingen opnemen
- Bedienen van dranken en gerechten, correct en vlot
- Begeleiden van gasten bij hun keuze van gerechten/dranken
- Zorgen voor een goede communicatie tussen zaal en keuken
Aanbod
- Full time, vrij op zondag, maandag en woensdag- en zaterdagmiddag
- Vrij tijdens schoolvakanties
- Werken in een aangename sfeer
Wil je graag deel uitmaken van ons team?
Neem dan contact op via
e-mail info@restaurantlibertine.be
of op telefoonnumer 053 41 02 68
