MENU
COUTEAUX / CHOU-RAVE / QUINOA / RAIFORT
TERRINE DE FOIE GRAS / POTIRON / BAIE D'ARGOUSIER / PIGNONS DE PIN / BRIOCHE / SURETTE
ANGUILE DE L'ESCAUT DE L'EST FUMEE / STYLE SZECHUAN / OREILLE-DE-JUDAS / RETTICH
COQUILLE SAINT-JACQUES DIEPPE
carpaccio / chicon / cerfeuil / rettich
RAIE POCHÉE *
céleri-rave/ plantes à sel / bouchot
RIS DE VEAU LIMOUSIN **
chou-fleur / champignons des bois / foin
POULE FAISANE SUR LE COFFRE
salsifis / pistache / champginon châtaigne / vin jaune
SAINT-DOMINGUE CHOCOLAT D'ORIGINE & AIRELLES
ganache / mousse/ crèmeux / sorbet
3 services 59 euro
(UNIQUEMENT LE MIDI)
4 services 85 euro *
5 services 110 euro **
[en traduction]
Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levenbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.
Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.
Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.
Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.
Les jours fériés, nous servons, comme les vendredis et samedis soir,
uniquement le menu 5 services