MENU



COUTEAUX / CHOU-RAVE / QUINOA / RAIFORT

TERRINE DE FOIE GRAS / POTIRON / BAIE D'ARGOUSIER / PIGNONS DE PIN / BRIOCHE / SURETTE

ANGUILE DE L'ESCAUT DE L'EST FUMEE / STYLE SZECHUAN / OREILLE-DE-JUDAS / RETTICH




COQUILLE SAINT-JACQUES DIEPPE
carpaccio / chicon / cerfeuil / rettich


RAIE POCHÉE *
céleri-rave/ plantes à sel / bouchot


RIS DE VEAU LIMOUSIN **
chou-fleur / champignons des bois / foin


POULE FAISANE SUR LE COFFRE
salsifis / pistache / champginon châtaigne / vin jaune


SAINT-DOMINGUE CHOCOLAT D'ORIGINE & AIRELLES
ganache / mousse/ crèmeux / sorbet




3 services 59 euro
(UNIQUEMENT LE MIDI)

4 services 85 euro *

5 services 110 euro **


[en traduction]


Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levenbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.


Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.


Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.


Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.

Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.


Les jours fériés, nous servons, comme les vendredis et samedis soir,
uniquement le menu 5 services