SEASONAL INSPIRATIONS
ESCABÈCHE ZEEUWSE MOSSEL / AUBERGINE / LAVAS
WILDE GAMBA / AVOCADO / CHIPOTLE GAZPACHO
MAKREEL / VENKEL / KOMKOMMER / QUINOA
HAMACHI SASHIMI
watermeloen/ tomatensoorten / emulsie oester
LANGOUSTINE DENEMARKEN
fideuà / poivrade artisjok / basilicum
KONIJN EFFILOCHÉ OPEN RAVIOLI
jonge peultjes / eendenlever / girolles / vin jaune
EEND CHALLANDAIS MAISON BURGAUD
jonge wortel / dadel / kumquat / kastanjechampignons
BRILLAT-SAVARIN *
paarse vijg / tijmbloesemhoning / okkernoot
GELE PERZIK PROVENCE
lavendel / vlierbloesem / yoghurt
5 gangen 128 euro
6 gangen 142 euro *
Van dinsdag- tot en met donderdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu
Op vrijdag- en zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu
Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.
Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.
Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.
Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.