SEASONAL INSPIRATIONS

MAKREEL / MOUTABAL / RADIJS / SNIJBOON

WAGYU BAVETTE / ESCABÈCHE PARIJSE CHAMPIGNON / ROSCOFF UI / SPARRENTOPPEN

HANDGEPELDE GRIJZE GARNAAL / JONGE BLOEMKOOL / INDISCHE SPECERIJEN



WILDE TIJGERGARNAAL KOREAN STYLE
kimchi / rettich / ikan teri nasi



WILDE ZEEBAARS BOUILLABAISSE
nerone / artisjok violet / gesmolten tomaat


KONIJN EFFILOCHÉ OPEN RAVIOLI *
jonge peultjes / eendenlever / morilles / vin jaune



LAM QUERCY
groene asperges / taggiasche olijf / girolles



BURRATA GEIT **
BBQ flavoured watermeloen / chutney tomaat / rucola



AARDBEI MARA DES BOIS
thé du Hammam / oranjebloesem / yoghurt



4 gangen 102 euro

5 gangen 128 euro *

6 gangen 142 euro **

Vrijdagmiddag serveren wij naast het 5- en 6-gangenmenu
ook een 4-gangenmenu


Van dinsdag- tot en met donderdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu


Op vrijdag- en zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu



Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.


Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.


Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.


Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.


Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.

WAGYU BAVETTE / ESCABECHE / ROSCOFF ONION / Spruce TIPS