SEASONAL INSPIRATIONS

ESCABÈCHE ZEEUWSE MOSSEL / AUBERGINE / LAVAS

WILDE GAMBA / AVOCADO / CHIPOTLE GAZPACHO

MAKREEL / VENKEL / KOMKOMMER / QUINOA



HAMACHI SASHIMI
watermeloen/ tomatensoorten / emulsie oester



LANGOUSTINE DENEMARKEN
fideuà / poivrade artisjok / basilicum


KONIJN EFFILOCHÉ OPEN RAVIOLI
jonge peultjes / eendenlever / girolles / vin jaune



EEND CHALLANDAIS MAISON BURGAUD
jonge wortel / dadel / kumquat / kastanjechampignons



BRILLAT-SAVARIN *
paarse vijg / tijmbloesemhoning / okkernoot



GELE PERZIK PROVENCE
lavendel / vlierbloesem / yoghurt




5 gangen 128 euro

6 gangen 142 euro *


Van dinsdag- tot en met donderdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu


Op vrijdag- en zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu



Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.


Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.


Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.


Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.


Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.