SEASONAL INSPIRATIONS

SOCKEYE ZALM / CHUM ZALMEI / RADIJS / ZURE ROOM

TOMME DE CHÈVRE / RODE BIET / BOEKWEIT

HANDGEPELDE GRIJZE GARNAAL / JONGE BLOEMKOOL / INDISCHE SPECERIJEN



WILDE TIJGERGARNAAL KOREAN STYLE
kimchi / rettich / ikan teri nasi



DORADE ROYALE BOUILLABAISSE
nerone / artisjok violet / zee-egel / gesmolten tomaat


WITTE ASPERGE GEBAKKEN *
morilles / bellota / jonge waterkers



KALF LIMOUSIN 2 BEREIDINGEN
lende / zandwortel / girolles / pijnboompit
kalfswang / radicchio / Cevenne ui



LE CLAOUSOU **
tamarillo / butternut / notensla



AARDBEI GARIGUETTE
thé du Hammam / oranjebloesem / yoghurt



4 gangen 99 euro

5 gangen 125 euro *

6 gangen 139 euro **

Vrijdagmiddag serveren wij naast het 5- en 6-gangenmenu
ook een 4-gangenmenu


Van dinsdag- tot en met vrijdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu


Op zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu



Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.


Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.


Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.


Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.


Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.