Dit menu is NIET te verkrijgen
op 14, 15 en 16 februari.


MENU


RUND HOLSTEIN & NOORDZEEKRAB
tartaar / dragon / myoga / knolcapucien


Het tussengerecht kiest u VOOR HET VOLLEDIGE GEZELSCHAP
uit onze à la carte voorgerechten



Het hoofdgerecht kiest u VOOR HET VOLLEDIGE GEZELSCHAP
uit onze à la carte hoofdgerechten


SUPPLEMENT KAASSELECTIE VAN TRICHT
KAASSELECTIE VAN TRICHT I.P.V. DESSERT


BLOEDSINAAS
kwark / venkel / oranjebloesem

Het menu serveren wij telkens voor het volledige gezelschap.

Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het menu,
net als op vrijdag- en zaterdagavond
en feestdagen.



MARKTMENU


Op weekavonden (di-, woe-, donderdag)
kan u ook altijd kiezen voor ons marktmenu
(graag vermelden bij uw reservatie).

Dit menu is NIET te verkrijgen
op 14, 15 en 16 februari.


Komende periode serveren wij:


RODE POON NOORDZEE
mossel / venkel / citroengras



FILET DE CANETTE
wortel / kumquat / specerijen


SUPPLEMENT KAASSELECTIE VAN TRICHT
KAASSELECTIE VAN TRICHT I.P.V. DESSERT



ANANAS
Thaise basilicum / pannacotta / ijs gebakken rijst



€ 62


Om u elke dag enthousiast te kunnen ontvangen vragen wij u vriendelijk om
's middags af te ronden om 16h30 en 's avonds om 00h30.