SEASONAL INSPIRATIONS



SCHEERMES / OESTER / RAAP

WILDE ZEEBAARS / NEGRONI / SHISO

TÊTE PERSILLÉE / TERRINE GANZENLEVER / UMEBOSHI




KABELJAUW DENEMARKEN
handgepelde grijze garnaal / rammenas / aardappel / salty flavours


SINT-JAKOBSVRUCHT DIEPPE
witloof / kastanje / bruine boter / merg


JAMÓN DE BELLOTA UMAMI *
aardpeer / Cevennes ui / gerookte eierdooier / hoorn des overvloeds


PARELHOEN LABEL ROUGE 'MAINE ANJOU'
peterseliewortel / gekonfijte sjalot / mosterd / vin jaune

VACHERIN MONT D'OR **
tamarillo / butternut / notensla


BLOEDSINAAS BY HUMBERTO MARTíNEZ
platte kaas / iyokan / citrus / specerijen




4 gangen 99 euro

5 gangen 125 euro *

6 gangen 139 euro **


Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.


Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.


Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.


Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.


Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.


Vrijdagmiddag serveren wij naast het 5- en 6-gangenmenu
ook een 4-gangenmenu


Van dinsdag- tot en met vrijdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu


Op zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu