Als menu stellen wij u een wandeling door de kaart voor
op basis van 4, 5 of 6 gerechten geselecteerd door chef Dominique Tondeurs.
De wijnselecties worden u voorgesteld door gastvrouw en sommelier Sabine Holvoet.
MENU
KALF TONNATO STYLE
zee-egel / algen / daslook / spicy tomato
◆
**LANGOUSTINE GUILVINEC
jonge erwt / maitake / zeekool / consommé
◆
***GILLARDEAU XO & IMPERIAL HERITAGE CAVIAR OSCIETRA ROYAL 6g
oester / castelfranco / beukenzwam
◆
ZEEDUIVEL BBQ
fideuà / bimi ferment / bouchot mossel / groene asperge
◆
LAM CARRÉ
witte asperge / amandel / zeekraal / morilles
◆
SUPPLEMENT KAASSELECTIE VAN TRICHT € 16
KAASSELECTIE VAN TRICHT I.P.V. DESSERT € 8
◆
AARDBEIEN GARIGUETTE
citrus-sakura / platte kaas / Lievevrouwebedstro
◆
4-gangenmenu (enkel 's middags) € 87
**5-gangenmenu € 105
***6-gangenmenu € 137
Wijnselectie 'Creative' € 40 - € 52 - € 63
Wijnselectie 'Prestige' € 61 - € 77 - € 93
Niet-alcoholische begeleiding € 21 - € 28 - € 35
Het menu serveren wij telkens voor het volledige gezelschap van uw tafel.
Vanaf 6 personen serveren wij uitsluitend het menu.
Om u elke dag enthousiast te kunnen ontvangen vragen wij u vriendelijk om
's middags af te ronden om 16h30 en 's avonds om 00h30.