SEASONAL INSPIRATIONS
SOCKEYE ZALM / CHUM ZALMEI / RADIJS / ZURE ROOM
TOMME DE CHÈVRE / RODE BIET / BOEKWEIT
HANDGEPELDE GRIJZE GARNAAL / JONGE BLOEMKOOL / INDISCHE SPECERIJEN
WILDE TIJGERGARNAAL KOREAN STYLE
kimchi / rettich / ikan teri nasi
DORADE ROYALE BOUILLABAISSE
nerone / artisjok violet / zee-egel / gesmolten tomaat
WITTE ASPERGE GEBAKKEN *
morilles / bellota / jonge waterkers
KALF LIMOUSIN 2 BEREIDINGEN
lende / zandwortel / girolles / pijnboompit
kalfswang / radicchio / Cevenne ui
LE CLAOUSOU **
tamarillo / butternut / notensla
AARDBEI GARIGUETTE
thé du Hammam / oranjebloesem / yoghurt
4 gangen 99 euro
5 gangen 125 euro *
6 gangen 139 euro **
Vrijdagmiddag serveren wij naast het 5- en 6-gangenmenu
ook een 4-gangenmenu
Van dinsdag- tot en met vrijdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu
Op zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu
Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.
Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.
Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.
Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.