SEASONAL INSPIRATIONS
MAKREEL / MOUTABAL / RADIJS / SNIJBOON
WAGYU BAVETTE / ESCABÈCHE PARIJSE CHAMPIGNON / CEVENNE UI / SPARRENTOPPEN
HANDGEPELDE GRIJZE GARNAAL / JONGE BLOEMKOOL / INDISCHE SPECERIJEN
WILDE TIJGERGARNAAL KOREAN STYLE
kimchi / rettich / ikan teri nasi
WILDE ZEEBAARS BOUILLABAISSE
nerone / artisjok violet / gesmolten tomaat
KONIJN EFFILOCHÉ OPEN RAVIOLI *
jonge peultjes / eendenlever / morilles / vin jaune
JONGE DUIF RACAN
groene asperges / girolles / butternut / amandel
BURRATA GEIT **
BBQ flavoured watermeloen / chutney tomaat / rucola
FRAMBOOS
thé du Hammam / vlierbloesem / yoghurt
4 gangen 102 euro
5 gangen 128 euro *
6 gangen 142 euro **
Vrijdagmiddag serveren wij naast het 5- en 6-gangenmenu
ook een 4-gangenmenu
Van dinsdag- tot en met donderdagavond kan u kiezen uit
het 5- of het 6-gangenmenu
Op vrijdag- en zaterdagavonden, net als op feestdagen
serveren wij enkel het 6-gangenmenu
Chef Dominique Tondeurs stelt zijn degustatiemenu samen met aandacht voor elk ingrediënt.
Hierdoor kan er enkel rekening gehouden worden met levensbedreigende allergieën,
zoals voor schaal- en schelpdieren, noten, enz.,
in zoverre dat de aanpassingen niet te ingrijpend zijn voor het menu.
Minimale aanpassingen (bv. ui, koriander, look, enz.) blijven mogelijk.
Wegens de signatuur van onze keuken kan er geen rekening gehouden worden met
lactoseïntolerantie, vegan en vegetarische dieetwensen.
Stel ons ook op de hoogte wanneer u in blijde verwachting bent,
hier houden wij graag rekening mee.
Aarzel niet om contact op te nemen indien u hierover vragen heeft.